Post og forsendelser

Intern Post afleverer og henter post og forsendelser i Institut for Biologis postrum hver dag mellem kl. 8-10 til forsendelse og frankering.

Har du breve/pakker, der skal sendes, lægges de i dueslaget ”Intern Post ud”. Er pakken for stor, stilles den tæt på dueslaget tydeligt afmærket, at den skal medtages af Intern Post. Al brevpost afsendes som udgangspunkt som almindelige breve, der er 3 til 5 dage undervejs.

Forsendelser til private adresser skal påføres e-mail og/eller mobilnummer på en seddel, der er tapet fast på brevet/pakken.

Hvis det er absolut nødvendigt, at dit brev er fremme dagen efter, kan det sendes som et Quickbrev, hvis du skriver et 'Q' øverst midt på konvolutten. Vær opmærksom på, at det er dyrt - et Quickbrev på op til 100 gram koster 27 kr. Hvis det er en pakke, skriv da "erhvervspakke" øverst synligt på pakken.

Du kan selv aflevere post til Intern Post i deres åbningstid (Mandag - Fredag: 11.30-12.30) eller i deres postkasse.

Blue Water Shipping

Kurérforsendelser afhentes efter aftale i Institut for Biologis postrum 1540-012. AU har pt. en indkøbsaftale med Blue Water Shipping, som udløber d. 1. februar 2023. Indtil 1. februar 2023 er det således stadig muligt at anvende Bluewater og de tilhørende priser.

Vigtigt er det dog at tilføje, at I også er velkomne til at bruge øvrige leverandører til forsendelser.

Har du brug for hjælp, kan du spørge en laborant. Kan du ikke få hjælp af en laborant, kan du kontakte en sekretær.

Link til booking med BWS

Kontaktpersoner for pakning og forsendelse af laboratorieprøver

Sektion for Akvatisk Biologi

Sektion for Økoinformatik og Biodiversitet

Sektion for Genetik, økologi og evolution

Sektion for Mikrobiologi

Sektion for Zoofysiologi

 

Kontakt