Hotel og rejser

På denne side finder du oplysninger om, hvordan du reserverer hoteller og flyrejser. Hvis du har brug for mere detaljerede oplysninger, skal du gå til: refusioner og udlæg

Flybilletter

Hvis du skal flyve, anbefaler vi, at du booker din flyrejse gennem CWT, eller at du bestiller direkte hos flyselskabet, hvis det er billigere og bedre for dig.

Alle AU-medarbejdere, der vælger at booke flybilletter via CWT i forbindelse med deres arbejde, skal have en CWT (Carlson Wagonlit Travel) rejseprofil og en RejsUd-profil, dette gælder også, hvis reservationen håndteres af en sekretær.

Hvis du ikke har en CWT-rejseprofil, skal du udfylde adgangsformularen til RejsUd

Hvis du har en RejsUd-profil, skal du stadig udfylde formularen for at oprette en CWT-rejseprofil (formularen bruges til at oprette begge profiler).

Rejseprofilen giver dig (og sekretærerne) adgang til at reservere billetter ved hjælp af CWTs online reservationssystem.

Rejsebilletter for ikke-AU-medarbejdere skal bookes via en autoriseret anmoder. Rekvirenten er normalt sekretær ved afdelingen.   

Hotelværelser i Danmark

Når du bestiller en overnatning i Danmark, kan du hurtigt og nemt bruge AUs hotelaftaler. (Ikke oversat) Hotelaftalerne må ikke gøres offentligt tilgængelige.

Prisen på hotelværelse skal være inden for den anbefalede hotelgodtgørelse. Du finder kvotebeløbet i dokumentet "Justering af satser for forretningsrejser" under Regler og retningslinjer.   

Hotelværelser i udlandet

Hvis du har brug for et hotelværelse i udlandet, kan du bestille det direkte på hotellet eller via CWT. I forbindelse med hotelreservationer i udlandet skal CWT vise alle priser og tilgængelige hoteller, der er omfattet af deres aftaler. Derfor opkræver CWT et gebyr for håndtering af reservationen. Liste over CWT's ekspeditionsgebyr (ikke oversat).

Det tilgængelige beløb til hotelreservationer i udlandet varierer fra land til land. Du finder de maksimale hotelpriser i dokumentet "Justering af priser for forretningsrejser under Regler og retningslinjer.

Find kontaktoplysninger til en CWT-rejsekonsulent på siden vedrørende flybilletter.   

Refusion

Aarhus Universitet bruger Rejse- og udgiftsafregningssystem til refusion. 

Hvis du har mistet en rejse- eller udgiftskupon/kvittering, skal du bruge en Tro og Love erklæring som dokumentation for udgiften. Du finder formularen under Formularer til rejse- og udgiftskrav.  

Kontakt

Sissel Rønning

Sekretariatsmedarbejder